Skip to main content

Kosár

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Kereső

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Mangófa Füstölő Torony-Súrolt

Mangófa Füstölő Torony-Súrolt: Autentikus Spirituális Élmény Indiából Élvezd az éberség és a nyugalom pillanatait ezzel a kézzel készített, Indiából származó mangófa füstölő toronnyal. Tökéletes választás füstölő pálcikákhoz, amelyik nem csak illatával, hanem megjelenésével is fokozza az otthonod harmóniáját.
Raktáron: 2 db

40000 Ft

3000 Ft

Mangófa Füstölő Torony-Súrolt

Mangófa Füstölő Torony-Súrolt: Autentikus Spirituális Élmény Indiából
Élvezd az éberség és a nyugalom pillanatait ezzel a kézzel készített, Indiából származó mangófa füstölő toronnyal. Tökéletes választás füstölő pálcikákhoz, amelyik nem csak illatával, hanem megjelenésével is fokozza az otthonod harmóniáját.

Autentikus Design és Anyagok:

A füstölő torony nem csak egy egyszerű tartozék, hanem egy műalkotás is. Az indiai Saharanpur régió kézművesei által készült, mangófából faragott torony káprázatosan mutat bármilyen környezetben.

Spirituális és Energikus Hatások:

A füstölő torony használatával az otthonodba csempészhetsz egy kis indiai misztikumot és spirituális energiát, amely pozitívan hat a hangulatodra és a lelkedre.

Támogatott Kézművesség:

A termék megvásárlásával nemcsak magadnak, hanem egy távoli, de gazdag kézműves kultúrának is jót teszel. Az indiai Saharanpur régióban, annak ellenére, hogy infrastruktúra terén akadnak gondok, igazán minőségi és szép fa termékek készülnek. Támogasd ezt a hagyományt a vásárlásoddal!

Körülmények és Fenntarthatóság:

A régió, ahonnan a torony származik, sajnos komoly kihívásokkal küzd, mint például az akadozó villanyáram-szolgáltatás és a rossz állapotú utak. Ugyanakkor a kézműves hagyományok gazdagok és fontosak, és a termék megvásárlásával ennek az ágazatnak az erősítését is támogatod.

Használat:

Kiválóan alkalmas füstölő pálcikákhoz. Csak helyezd be a pálcikát, gyújtsd meg, és engedd, hogy a füst spirális formában áramoljon ki a toronyból, megtöltve a teret kellemes illattal és energiával.