Skip to main content

Kosár

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Kereső

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Füstölök

A Satya márkájú füstölők az egyik legismertebb és legnépszerűbb termékek az indiai füstölők piacán. A cégnek hosszú és gazdag története van, kezdve a 20. század közepén történt alapításával. Egyik legjelentősebb jellemzője, hogy a füstölők készítése során kizárólag természetes alapanyagokat használnak, amelyek közé tartoznak például gyógynövények, gyantasok és esszenciális olajok. Minden Füstölő egyedi áron van a legördülő menüből tud választani már 500 Ft-ol is vannak füstölőink.
Raktáron: 497 db

1000 Ft

500 Ft

  • Kérlek válasz:

Satya Füstölök

A Satya márkájú füstölők az egyik legismertebb és legnépszerűbb termékek az indiai füstölők piacán. A cégnek hosszú és gazdag története van, kezdve a 20. század közepén történt alapításával. Egyik legjelentősebb jellemzője, hogy a füstölők készítése során kizárólag természetes alapanyagokat használnak, amelyek közé tartoznak például gyógynövények, gyantasok és esszenciális olajok.

A Satya füstölők gyártása Bengaluru (Bangalore) városában, Indiában történik, ahol hagyományos módszerekkel és kézzel készítik el ezeket a magas minőségű termékeket. Ez a kézi készítés biztosítja azt az autentikus illatot és minőséget, amiért a Satya füstölők világszerte ismertek és elismertek.

Az egyik legnépszerűbb termékük a "Nag Champa", ami egy gyönyörűen kiegyensúlyozott illat, gyakran használt meditációhoz, jóga gyakorlatokhoz vagy egyszerűen csak egy nyugodt, relaxáló környezet megteremtéséhez. De a kínálatban számos más illat is megtalálható, amelyek mindegyike egy-egy különleges élményt és hatást ígér.

A Satya füstölők nem csupán Indiában, de világszerte számos országban kaphatók, ami tesztámentuma annak, hogy mennyire sikeresek és közkedveltek ezek a termékek. Ha valaki egy autentikus, hagyományosan készült indiai füstölőt szeretne, akkor a Satya márkát bátran ajánlhatjuk.