Skip to main content

Kosár

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Kereső

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Shiva Lingam Kő 15cm

Shiva Lingam Kő - Az Indiai Misztika és Természet Csodája Származási hely India Súly 1,8Kg /darab Szállítási súly 1,8Kg Méretek 15x7 (cm A Shiva Lingam kövek nem csak szimbolikus jelentéssel bírnak, hanem geológiai és kulturális szempontból is rendkívül érdekesek. Lássuk, mi teszi őket igazán különlegessé!
Raktáron: 20 db

38000 Ft

19990 Ft

Shiva Lingam Kő 15cm

Shiva Lingam Kő - Az Indiai Misztika és Természet Csodája

A Shiva Lingam kövek nem csak szimbolikus jelentéssel bírnak, hanem geológiai és kulturális szempontból is rendkívül érdekesek. Lássuk, mi teszi őket igazán különlegessé!

1. Eredete és Nevének Jelentése: A kő neve a "Shiva" szóból ered, aki a hindu vallásban a változás, transformáció és misztika istene. A Lingam szó phallost jelent, ami a kő egyedi tojás alakjára utal.

2. Kitermelési Helye: A Shiva Lingam köveket az indiai Narmada folyóban, különösen a Mandhata szent hegyei közötti részen találják. Ez a folyó az egyik legrégebbi és szentebb folyó Indiában. A kövek természetes módon gömbölyödnek a folyó sodrásában, majd a helyi lakosok gyűjtik össze őket.

3. Készítés Módja: Miután a köveket kitermelték, a helyi mesteremberek kézzel csiszolják és formázzák őket, hogy elérjék a jellegzetes tojás alakjukat. Ez a folyamat nem csak hagyomány, hanem szent rituálé is, amelyet generációk óta folytatnak.

4. Szimbolikus Jelentése: A Shiva Lingam kő tojás alakja a férfi energiát, dinamikát és tudást testesíti meg. Míg a kő színes felületei, amelyeket yoninak neveznek, a női energiát, bölcsességet és intuíciót szimbolizálják.

5. Egyensúly és Harmónia: A Shiva Lingam kő tökéletes egyensúlyban hozza a férfi és női energiákat, segítve a viselőjét abban, hogy harmóniába kerüljön önmagával és környezetével.

6. Ajándékötlet és Felhasználása: Ez a kő kiváló ajándék lehet azok számára, akik mélyebb kapcsolatot keresnek a spiritualitással. Emellett meditációs eszközként, dekorációként vagy akár ékszerként is használható.

Összegzés: A Shiva Lingam kő egyedülálló kombinációja a természetnek, a kultúrának és a spiritualitásnak. Egy darab, amely összeköti a földet az éggel, az embert az istenséggel. Fedezze fel ezt a csodálatos kincset, és hagyja, hogy az indiai misztika és természet varázsa beragyogja életét!